Bön

Be, så skall ni få. Sök, så skall ni finna. Bulta, så skall dörren öppnas. Ty den som ber, han får, och den som söker, han finner, och för den som bultar skall dörren öppnas. (Matt 7:7-8)

Fredagsbön

På fredagar 9:00 till ca 10:00 är det gemensam bön. Nu i coronatider erbjuder vi möjligheten att vara med via gruppsamtal på telefon. Vill du vara med kontaktar du Hampus Flyman på 0707-35 34 48 så får du instruktioner om hur du ska göra för att ansluta till gruppsamtalet. Ambitionen är att samtidigt hålla kyrkan öppen för bön för de som vill träffas på plats, men möjligheten till detta kan variera från vecka till vecka. Om du inte har kyrknyckel och vill be på plats i kyrkan kontaktar du Hampus Flyman.

Tisdagsbön

På tisdagskvällar kl 18:00 är det gemensam bön utifrån de olika delarna i Herrens bön. Nu under coronatider kommer denna bön att ske i form av gruppsamtal på telefon så att man kan vara med hemifrån. Kontakta Dan-Lennart Sallander på 0707-27 55 59 inför samlingen så får du instruktioner om hur du ansluter till gruppsamtalet.

Här kan du berätta om det du vill ha hjälp i bön med.

Vill du ha hjälp i bön?

I formuläret här kan du skriva in om du vill att vi ska hjälpa dig att be för något. Din hälsning kommer till pastor i Vidablickskyrkan och ansvarig för fredagsbönen. Vi kommer att be för det du önskar när vi mottar din hälsning samt under bönen kommande fredag.

Det är valfritt att fylla i namn och kontaktuppgifter, du kan vara anonym. Men vill du att vi kontaktar dig fyller du i namn, telefonnummer och mailadress. Församlingens pastor erbjuder enskilda samtal och har tystnadsplikt. Hör gärna av dig så bestämmer vi en tid!

* = obligatoriskt