Alpha

Alpha är till för alla som vill fundera och reflektera kring livet och dess mening. Dit kan man komma och koppla av, äta, lyssna och dela sina tankar. Alpha är till för alla och speciellt anpassad för människor som inte är vana kyrkobesökare. Det är en serie samlingar som behandlar grunderna i kristen tro.

En Alphakväll består av en god måltid och gemenskap, ett föredrag på kvällens tema och samtal i smågrupper där varje deltagare kan ställa frågor och bidra med sina åsikter.

Exempel på teman vi tar upp är: Finns det mer att upptäcka i livet? Vem är Jesus? Vad ska man med kyrkan till? Hur ska jag kunna tro?

Vi träffas 8 torsdagskvällar i Vidablickskyrkan 18:30-21:00 med start 26/9. Sista kvällen är en tisdag, så avslutning den 3/12. Första gången är en gratis "prova på"-kväll. Anmälan till den senast 24/9. Efter "prova på"-kvällen kan man bestämma sig för om man vill anmäla sig till hela hösten som kostar 300 kr. Om man missar första gången går det bra att haka på den andra eller tredje gången, därefter är det en sluten grupp.

Lördagen 16/11 har vi en heldag tillsammans. Det brukar vara en fin och betydelsefull dag som man gärna får prioritera.

Anmälan till Alpha görs till info@vidablickskyrkan.se eller sms till 0768-16 61 30. Ange namn, adress, telefonnummer, mail och eventuell specialkost.

Frågor? Kontakta Hampus Flyman på 0707-353448 eller pastor.hampus@vidablickskyrkan.se

Välkommen!

Alpha

Välkommen till en mötesplats med möjlighet att ställa livets stora frågor.

Vad är meningen med livet?

Varför finns jag till?

Varför finns det lidande?

Osv.